Workia söker konsulter inom Försäljning och Marknad

Workia söker konsulter inom Försäljning och Marknad

Workia
  • Sista ansökningsdag: 31.10.13
  • Ort: Stockholm

Workia söker konsulter inom Sälj och Marknad

Företag;

Workia Staffing & Recruiting erbjuder tjänster inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är specialister inom affärsområden; Ekonomi, Finans, Försäkring, Sälj/Marknad, HR och Administration/Kundservice. We give you the possibilities framhäver vår strävan att ge våra kunder möjligheter att framgångsrikt driva sin verksamhet genom att hyra eller anställa duktiga och kompetenta medarbetare. För våra konsulter och kandidater förknippas det med möjligheter att ta ett kliv till drömjobbet.

Vi söker;

På Workia söker vi duktiga konsulter och underkonsulter inom sälj och marknad till vårt team i Stockholm. Du är anställd på Workia eller egen företagare, och hyrs ut på uppdrag till olika kundföretag. Önskar du skaffa dig bred erfarenhet på kort tid och trivs med varierande arbetsuppgifter är detta ett perfekt jobb för dig. Vi är måna om att du och våra kunder ska trivas med varandra. Därför följer vi dig genom hela uppdragsperioden.

Låter det som rätt uppdrag för dig?

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsterna ska tillsättas snarast och rekryteringsarbetet sker löpande vartefter som ansökningarna kommer in.

Du kan snabbt söka jobbet!

För att snabbt och enkelt söka jobbet behöver du vara inloggad. Om du inte redan har ett konto kan du enkelt skapa ett genom att fylla i användarnamn, lösenord och ditt mail via länken nedan. Därefter fyller du i dina personuppgifter och laddar upp ditt CV, personliga brev. Som ett sista steg ansöker du den tjänsten som du är intresserad av.

Kontaktperson

Stefan

Anställningsform

Tillsvidare

Typ

Heltid

Logga in / Skapa användare

Logga in
Skapa användare

0