Workia söker två drivna Innesäljare för rekrytering till vår kund i Stockholm

Workia söker två drivna Innesäljare för rekrytering till vår kund i Stockholm

  • Sista ansökningsdag: 27.10.13
  • Ort: Stockholm

Workia erbjuder tjänster inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är specialister inom affärsområden; Ekonomi, Finans, Försäkring, Sälj/Marknad, HR, Administration/Kundservice, IT, Lager och Industri. We give you the possibilities är våra ledord. Vi ger våra kunder möjlighet att komma i kontakt med duktiga och kompetenta medarbetare precis som våra konsulter och kandidater får möjlighet att ta ett kliv till drömjobbet.

Vi söker

För vår kunds räkning söker vi två drivna innesäljare för uppdrag i Stockholm. Din anställning inleds med en intern utbildning där du får lära dig om företaget och branschen. Du kommer att vara en del av ett Säljteam. Ditt främsta arbetsredskap kommer att vara telefonen och datorn. Arbetstiden är vardagar måndag till fredag, dagtid.

Din profil

Utbildning eller någon form av praktisk erfarenhet inom försäljning eller annan typ av serviceverksamhet är meriterande. Du brinner för försäljning och älskar att göra affärer. Du har hög arbetsmoral och trivs med att jobba i ett högt tempo. Du sätter stor vikt på och är öppen för lära dig och utveckla din försäljning och dig själv. Du har en god social kompetens, är lyhörd mot din omgivning och visar på en god samarbetsförmåga. Du har förmågan att fatta snabba beslut. Du är inte rädd att ta kontakt med nya människor, och du sätter kunden i fokus.

Du erbjuds

Goda förtjänstmöjligheter för en duktig säljare i form av hög grundlön samt provision.       Genom säljutbildningar och coachning får du goda möjligheter att utvecklas inom försäljning. Goda möjligheter att växa inom och med företaget.

Låter det som rätt uppdrag för dig?

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas den 1:a november och rekryteringsarbetet sker löpande fram till sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Zeljko Jevtic 072 393 72 55

Det går snabbt att söka jobbet!

För att snabbt och enkelt söka jobbet behöver du vara inloggad. Om du inte redan har ett konto kan du enkelt skapa ett genom att fylla i användarnamn, lösenord och ditt mail via länken nedan. Därefter fyller du i dina personuppgifter och laddar upp ditt CV, personligt brev. Som ett sista steg ansöker du den tjänsten som du är intresserad av.

Kontaktperson

Zeljko Jevtic

Anställningsform

Tillsvidare

Typ

Heltid

Logga in / Skapa användare

Logga in
Skapa användare

0