Så jobbar vi

Vad?

I dagens dynamiska företag kan det ske hastiga förändringar inom själva organisationen. Vi har valt att jobba med den mest värdefulla med också i vissa fall den mest kritiska resursen, nämligen den mänskliga. Det kan uppstå olika situationer i ett företaget, omorganisationer, sjukskrivningar, arbetstoppar, plötsliga anställningsavslut kan skapa behov av att snabbt få in extra personal - arbete som många gånger kan visa sig vara tidskrävande och svårt att klara själv. Det är där vi kommer in i bilden och det är oss som Ni kan vända er till för att få hjälp. Vi skräddarsyr bemanningslösningar utifrån era specifika behov.

Hur?

Personaluthyrning

I konsultation med Er framställer vi en Kravprofil som är grunden för vårt arbete. Det som ingår i Kravprofilen är personprofil, kompetenskrav, arbetsmiljö, arbetsuppgifter, arbetets start samt arbetslängd.

Vi screenar genom vår konsultdatabas och om så behövs genom vårt breda kontaktnät tills vi hittar rätt konsult för uppdraget. Samarbetet kan börja. Det finns även möjlighet att först hyra personal som man sedan anställer.

Vill du veta mer. Fyll i intresseanmälan eller ring oss på 08-410 885 86. Vi ser fram emot att höra från er.

Rekrytering

Vi tillgodoser dina rekryteringsbehov. Vårt mål är nöjda kunder och nöjda kandidater.

Vilka fördelar vinner du genom att anlita oss:

Vår kostnadseffektiva rekryteringsprocess i kombination med våra duktiga rekryteringskonsulter, med mångårig erfarenhet garanterar att du får ”Rätt kompetens till ditt företag.”

Vi erbjuder Er en unik möjlighet att komma i kontakt med flertal duktiga, engagerade och potentiella medarbetare. Annonserig, CV – genomgång, intervjuer och presentation av kandidater är kostnadsfri. Däremot betalar ni endast om ni väljer att anställa en kandidat som vi presenterat.

Konfidentiell hantering av uppgifter, beträffande kundföretagen och kandidater som vi kommer i kontakt med under en rekryteringsprocess sätter vi stor vikt på, vilket uppskattas av våra kunder.

0